martes, 22 de mayo de 2012

Visita dels mestres de Bèlgica

Hola a tots/es!

Avui vos volia contar que el passat dijous i divendres varen venir al nostre centre mestres de les escoles del Comenius. Aquesta vegada ens varen visitar alguns mestres de les dues escoles de Bèlgica, cal dir que varem realitzar una sèrie d'activitats amb els mestres, per tal de què poguessin conèixer com funciona el nostre centre i com donam les classes de les diferents àrees. Per exemple: a l'àrea de coneixement del medi varem fer un experiment sobre la demostració de què l'aire té un pes. A més, a l'àrea de llengua castellana varem estudiar els nombres de l'1 al 99 fent un joc de nombres, i els mestres de Bèlgica varen jugar amb els nins/es de les classes de segon curs; a primer de primària, els mestres del Comenius varen contar un conte típic de Bèlgica, però perquè els alumnes poguessin entendre el conte, la mestra de llengua anglesa anava traduint el conte a espanyol, ja que les mestres del Comenius ho contaven en anglès.
A més, tots els mestres varen pintar a les parets del pati els dibuixos que una mestra del nostre centre havia preparat anteriorment, i també varen dibuixar la bandera de Bèlgica i la varen pintar amb els colors corresponents.

He de dir que la visita d'aquests mestres ha estat diferent que l'anterior visitia dels mestres d'Irlanda, ja que aquesta vegada els mestres han entrat a les aules de primària i han participat amb els nostres alumnes a les diferents àrees de coneixement.

Finalment, considero que el Comenius és una gran oportunitat per conèixer diferents centres educatius, des del seu funcionament, cultura del centre, etc. Per tant, és una oportunitat per conèixer com treballen els mestres de diferentes països i com s'ensenyen les diferents àrees de coneixement.





En aquesta fotografia apareix la paret del pati, on estan pintades les diverses banderes dels països que formen part del Comenius (Irlanda (Cork), Bèlgica, Eslovènia, Regne Unit (Manchester)).



En aquesta fotografia surt el lema del Comenius "Think global- act local", que vol dir "Pensa globalment - actua localment".

No hay comentarios:

Publicar un comentario