miércoles, 6 de junio de 2012

Reforç positiu a la meva aula

Hola a tots/es!

Avui vos volia contar el reforç positiu que es fa a la meva aula. La mestra ha demanat les taules de multiplicar, per tant, als nins que es saben les taules de multiplicar  li posam un gomet petit a la taula que ha sabut. I si després es saben les taules de manera saltejada li posam un gomet més gran.
En canvi, els  nins que no es saben les taules la mestra  no els castiga, però tampoc li dóna el gomet positiu. Aquest reforç positiu és molt adequat per a tots els nins/es, ja que encara que no facin correctament una activitat no se li castiga, simplement no se li dóna el reforç positiu que són els gomets (els petits són per quan es saben les taules normals, els gomets grans són per quan ens sabem les taules de multiplicar amb diferent ordre). D'aquesta manera els alumnes intenten saber les taules de multiplicar per obtenir els gomets positius.
A més, els nins que es porten bé durant tota la setmana tendran un premi positiu, que serà treure de la capsa de sorpreses, que hi ha a la classe, una sorpresa com per exemple: llapis, una gomes, etc. 
Finalment, com a futura docent penso que el reforç positiu és una bona estratègia per tal de motivar a tot l'alumnat a realitzar correctament totes les activitats.

No hay comentarios:

Publicar un comentario