miércoles, 25 de abril de 2012

Competències bàsiques i intel·ligècies múltiples

Hola a tots/es!

Avui vos volia parlar de les competències bàsiques, ja que és un factor molt important pel desenvolupament de l'alumnat durant el seu procés d'ensenyament-aprenentatge.
Les competències són un conjunt de coneixements, habilitats i actituds que permeten als professionals exercir i desenvolupar rols de feina als nivell requerits.

El vídeo tracta sobre les competències bàsiques que deu haver adquirit el docent, per aconseguir que els seus alumnes aprenguin de manera significativa, per tal d'ésser un alumne competent.





En aquest altre vídeo podeu observar l'explicació de la teoria de les vuit intel·ligències múltiples que en Howard Gardner pensava que la majoria dels individus les tenim en la seva totalidad, encara que cada una la desenvolupam d'una manera i a un nivell particular, que és producte de la dotació biològica que cadascun de nosaltres tenim, de la seva interacció amb l'entorn i de la cultural en la qual varem crèixer.

Per tant, cada intel·ligència fa referència a algunes competències bàsiques, ja que intel·ligències múltiples que cada invidu té, possiblement, estiguin relacionades amb el fet de què l'alumne sigui capaç de fer alguna tasca. 
Exemple: Si un alumne és capaç de comunicar-se lingüísticament correcte, és possible que sigui degut a que té desenvolupada la intel·ligència lingüística.






Ara és el vostre torn! Pensau que les vuit intel·ligències múltiples d'en Howard Gardner estan relacionades amb les competències bàsiques?

No hay comentarios:

Publicar un comentario