martes, 13 de marzo de 2012

Primera reflexió

Benvinguts tots/es!

Aquest blog ha estat creat per poder reflexionar sobre les meves pràctiques al centre educatiu, i més concretament, sobre diferents aspectes de l'assignatura  Atenció a l'Alumnat amb Necessitat Específica de Suport Educatiu a l'Escola, per tant, considero important fer una reflexió sobre la importància que té aquesta assignatura dins la nostra formació com a futurs docents. Aquesta assignatura és important ja que ens proporcionarà coneixements necessaris pel tractament dels infants que tenen necessitats específiques, a més, aprendrem a intervenir sobre les diferents situacions en les quals es troba un infant amb una necessitat especial  i també aprendrem a intervenir amb aquest alumnat. A més, aquesta assignatura ens ajuda a reflexionar sobre la importància d' aconseguir una educació per a tots/es, ja que el temari fa referència a les bases sobre les quals es sustenta l'educació inclusiva per a tots.

Espero que aquesta assignatura em proporcioni molt aprenentatge, ja que com a futura docent considero que és molt important la nostra formació, ja que si no tingués aquesta formació seria una docent poc preparada, i sobretot, una docent incapaç de veure la diversitat, ja que és un fet enriquidor per a tots/es.

El meu propòsit per aquest curs és aconseguir que les pràctiques surtin bé, i sobretot, aconseguir aprendre moltes estratègies i tècniques d'ensenyament.











2 comentarios:

  1. Hola esther,
    No sé si l'assignatura respondrà a totes les teves expectatives... L'assigantura intenta posar unes bases, mostrar algunes experiències però veuràs que després tot dependrà de tu. Cada infant és diferent, cada grup d'infants és diferent i et demanarà una resposta o una altra... és a dir, tu DECIDIRÀS...
    Has començat a viure pràctiques inclusives a les teves pràctiques? Has vist posar en pràctica alguns dels coneixements teòrics que al llarg d'aquests tres anys has anat adquirint?

    ResponderEliminar
  2. Hola Miriam,

    He començat a veure pràctiques inclusives a les meves pràctiques, però encara estic pensant com ho puc enfocar al blog. Pel que fa als coneixement teòrics que he anat aprenent aquests tres anys, he pogut posar a la pràctica molts d'ells, i esper poder posar més. Crec que durant tot el període de pràctiques que queden tendré l'oportunitat de posar tots els coneixements vists a cada una de les àrees que hem estudiat, però també esper podar aprendre coneixements fent les pràctiques que després pugui explicar a aquest blog o bé a classe.

    ResponderEliminar